Condicions generals de contractació

 Les presents condicions generals d’ús i de la contractació (d’ara endavant, “les condicions generals”) regeixen, juntament amb la política de privacitat i la política de cookies, l’accés i l’ús del lloc web www.varietal500.com i de les sol·licituds per a iOS/Android associat mòbil (d’ara endavant, els “portals”), així com la contractació de productes i/o serveis a través d’aquests. El simple accés al Portal atribueix a la persona que realitza la condició d’usuari del portal (d’ara endavant, “l’usuari”) i implica l’acceptació de tots els termes inclosos en aquestes condicions generals. Si no està d’acord amb aquestes condicions generals, l’usuari haurà d’abandonar el portal immediatament sense necessitat d’utilitzar-lo.

A través de l’acceptació d’aquestes condicions generals, l’usuari declara:

  • Que ha llegit i entén el què és diu.
  • Qui sigui d’edat d’acord amb la normativa vigent en el seu lloc de residència, en cas contrari el menor tindrà l’autorització dels seus representants legals.
  • Mentre que, en el cas que un producte i/o servei estigui disponible per contractar, té la capacitat suficient per fer-ho.
  • Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.

L’usuari ha de llegir atentament les presents condicions generals cada vegada que accedeixi al portal, ja que aquestes condicions generals poden sofrir modificacions.

El titular del portal es reserva la dret d’efectuar, en qualsevol moment, qualsevol modificació o actualització dels seus continguts i serveis, d’aquestes condicions generals i, en general, de quants elements integrin el disseny i configuració de les Portal.

La modificació d’aquestes condicions generals no afectarà els béns o promocions que s’hagin adquirit amb anterioritat a aquesta modificació.

1. Informació general del portal

En compliment d’allò que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, d’ 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s’ofereix la informació general del Portal:

Titular: VARIETATS D’ALÇADA, S.L., SL (d’ara endavant, “VARIETAL500”).
Domicili social: Masia la Fàbrega, Carretera TV 244 Km 14,2 43714 El Pla de Manlleu–Aiguamúrcia–Tarragona– Espanya.
IVA:B55668826
Correu electrònic: info@varietal500.com

Número de telèfon: 616 85 57 34

Dades registrals: Registre Mercantil deTarragona. Tom2.097, foli77, Secció 8, full T-48967, inscripció 1.

2. Condicions d’ús

2.1. Accés al Portal

El simple accés al portal és gratuït excepte en relació amb el cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions proporcionada pel proveïdor d’accés contractat per l’usuari.

2.2. Necessitat d’inscripció

La utilització de determinats serveis i continguts pot estar condicionada al registre previ de l’usuari.

Les dades introduïdes per l’usuari han de ser exactes, actuals i veraces. L’usuari registrat serà responsable en tot moment de la custòdia de la seva contrasenya, assumint conseqüentment els danys i perjudicis que poguessin derivar-se del seu mal ús, així com la cessió, revelació o pèrdua d’aquests. A aquests efectes, l’accés a les àrees restringides i/o la utilització dels serveis i continguts realitzats sota la contrasenya d’un usuari registrat serà imputat a aquest usuari registrat, que respondrà en qualsevol cas a aquest accés i ús.

2.3. Normes d’ús del portal

L’usuari s’obliga a utilitzar el portal i tots els seus continguts i serveis de conformitat amb el que estableix la llei, la moral, l’ordre públic i en aquestes condicions generals. Així mateix, és obligatori fer un ús adequat dels serveis i/o continguts del portal i no utilitzar-los per realitzar activitats il·lícites o constitutives de delicte, que infringeixin els drets de tercers i/o que infringeixin la regulació sobre propietat intel·lectual i o qualsevol altres normes del règim jurídic aplicable.

L’usuari s’obliga a no transmetre, introduir, divulgar i posar a disposició de tercers qualsevol tipus de material i informació (dades, continguts, missatges, dibuixos, arxius de so i imatge, fotografies, programari, etc.) que siguin contràries a la llei, la moral , l’ordre públic i les presents condicions generals. A manera d’enunciació, i en cap cas limitant o excloent, l’usuari es compromet a:

I.-No introduir o difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, de defensa del terrorisme o que atempti contra els drets humans.

II.-No introduir o difondre en la xarxa programes de dades (virus i programari nociu) que puguin causar danys en els sistemes informàtics del proveïdor d’accés, els seus proveïdors o tercers usuaris de la xarxa d’Internet.

III.-No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers qualsevol tipus d’informació, element o contingut que vulneri els drets fonamentals i les llibertats públiques reconegudes constitucionalment i en els tractats internacionals.

IV.-No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers qualsevol tipus d’informació, element o contingut que constitueixi publicitat il·lícita o deslleial.

V.-No transmetre publicitat no sol·licitada o autoritzada, material publicitari, “correu brossa”, “cartes en cadena”, “estructures piramidals”, o qualsevol altra forma de sol·licitud, excepte en aquelles àrees (com ara espais comercials) que hagin estat concebuda exclusivament per a això.

VI.-No introduir ni divulgar cap informació falsa, ambigua o inexacta i continguts de manera que indueixin a error els destinataris de la informació.

VII.-No suplantar a altres usuaris fent ús de les seves claus de registre als diferents serveis i/o continguts del portal.

VIII.-No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers qualsevol tipus d’informació, element o contingut que suposi una violació dels drets de propietat intel·lectual i industrial, patents, marques o copyrights que corresponguin als titulars del Portal o a terceres persones.

IX.-No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers qualsevol tipus d’informació, element o contingut que suposi una violació del secret de les comunicacions i la legislació de dades de caràcter personal.

L’usuari s’obliga a mantenir  VARIETAL500 indemne de qualsevol possible reclamació, multa, sanció o sanció que es pugui tenir que suportar com a conseqüència de l’incompliment per l’usuari de qualsevol de les normes d’ús.  A més,VARIETAL500 tindrà el dret a sol·licitar la indemnització per danys i perjudicis segons correspongui.

VARIETAL500 podrà facilitar a l’usuari, a través de les seves comunicacions, com butlletins periòdics, un enllaç que li permetrà accedir al seu compte personal. Aquest accés es realitzarà a través d’una adreça única i privada, de manera que l’usuari no haurà d’introduir les seves claus d’accés al portal. En conseqüència, l’usuari haurà de tractar confidencialment les comunicacions de VARIETAL500 i abstenir-se de renviarlas a tercers amb la finalitat d’evitar l’accés no autoritzat a la informació privada del seu compte.

 2.4. Exclusió de responsabilitat

L’accés de l’usuari al portal no implica per a VARIETAL500 l’obligació de controlar l’absència de virus o qualsevol altre element informàtic danyós. És responsabilitat de l’usuari, en tot cas, disposar d’eines adequades per a la detecció i desinfecció de programari nociu.

VARIETAL500 no es responsabilitza dels danys causats al programari i equips informàtics dels usuaris o tercers durant l’ús dels serveis oferts al portal.

VARIETAL500 no es responsabilitza dels danys i perjudicis de qualsevol tipus produïts en l’usuari que portin causa d’errors o desconnexions en les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei del portal.

2.5. Continguts i serveis enllaçats a través del portal

El servei d’accés al portal pot incloure dispositius tècnics d’enllaç, directoris i fins i tot eines de cerca que permeten a l’usuari accedir a altres pàgines i portals web (en endavant, “llocs enllaçats”). En aquests casos, VARIETAL500 només serà responsable dels continguts i serveis prestats en els llocs enllaçats en la mesura que tingui coneixement efectiu manca de fiabilitat i no hagi desactivat l’enllaç amb la deguda diligència. En el cas que l’usuari consideri que existeix un lloc vinculat a continguts il·lícits o inadequats pot comunicar a VARIETAL500, sense que en cap cas per aquesta comunicació estigui obligat a retirar l’enllaç corresponent.

En cap cas, l’existència de llocs enllaçats ha de pressuposar la formalització d’acords amb els responsables o titulars d’aquests, ni la recomanació, promoció o identificació de VARIETAL500 amb les manifestacions, continguts o serveis de la seva condició.

VARIETAL500 no coneix els continguts i serveis dels llocs enllaçats i, per tant, no es responsabilitza dels danys causats per la il·licitud, la qualitat, la manca de disponibilitat, l’error i la inutilitat dels continguts i/o serveis dels llocs vinculats o qualsevol altre dany que no sigui directament atribuïble a VARIETAL500.

2.6. Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts del portal, entenent-los amb un títol purament enunciatiu, els textos, les fotografies, els gràfics, les imatges, les icones, la tecnologia, el programari, els vincles i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font, son propietat intel·lectual de VARIETAL500 o de tercers, sense que l’usuari pugui fer ús de cap dels drets d’explotació reconeguts per la normativa vigent de propietat intel·lectual.

Les marques, noms comercials o signes distintius són propietat de VARIETAL500 o de tercers, sense que s’entengui que l’accés al Portal atribueix cap dret sobre els mateixos.

En tot cas, l’usuari coneix i accepta que les qualificacions i els comentaris realitzats sobre els productes disponibles a través del portal poden ser accessibles a la resta d’usuaris del portal, incloent la identitat del seu autor.

En tots els comentaris que l’usuari hagi presentat lliurement en el portal, inclogui o no una opinió o una descripció dels productes oferts (d’ara endavant, “els continguts”), l’usuari atorga a VARIETAL500 de forma gratuïta una llicència d’ús no exclusiu. , de territorialitat global i amb la durada màxima prevista legalment. Partint d’aquesta llicència,VARIETAL500 podrà explotar lliurement els drets de reproducció, transformació, distribució i comunicació pública dels continguts, únicament amb la finalitat de poder prestar els serveis oferts per VARIETAL500 i anunciar els seus productes i serveis.

3. Condicions de contractació

3.1. Registre de l’usuari

La utilització dels serveis prestats per VARIETAL500 implica la necessitat de registrar l’usuari en el portal.

L’usuari ha de procedir a la seva inscripció indicant el seu nom i cognoms i adreça de correu electrònic. Un cop finalitzada la inscripció, s’enviarà un missatge al compte de correu designat amb un enllaç que l’usuari haurà de seguir per confirmar que tingui accés al mateix.

En qualsevol cas, l’usuari està obligat a acceptar les presents condicions generals, així com la política de privacitat i la política de cookies.

Una vegada que l’usuari està registrat correctament en la web, pot accedir a “el meu compte” en qualsevol moment. A través de “el meu compte” l’usuari pot modificar les seves dades personals, així com les dades relatives a l’enviament de comandes i comprovar si té comandes pendents de lliurament.

A la secció “el meu compte” l’usuari podrà visualitzar els vals regal que té a la seva disposició, descarregar les factures de les comandes, comprovar quins amics de l’usuari s’han inscrit a VARIETAL500 per recomanació d’aquest en l’apartat “Els meus referits” i la possibilitat de cancel·lar el compte en qualsevol moment indicant una raó per la qual vol cancel·lar-la.

3.2. Condicions de lliurament

VARIETAL500 només envia els seus productes a: peninsular, Espanya, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, França, Gran Bretanya, Grècia, Holanda, Irlanda, Itàlia , Luxemburg i Suïssa. No serà possible realitzar el procés de compra a través del portal a destinacions diferents a les indicades. VARIETAL500 no realitza enviaments de productes a les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla, Illes Balears i Illes Canaries.

La compra de productes al Portal està subjecta a l’abonament de les despeses d’enviament, per compte del comprador.

Les despeses d’enviament depenen de la destinació i el nombre de productes adquirits d’acord amb la taula indicativa a continuació. En qualsevol cas, les despeses d’enviament reals es detallaran durant tot el procés de compra i el comprador podrà revisar aquests costos abans del final de la seva compra. VARIETAL500 no es fa responsable del retard en el lliurament de les comandes per causes no imputables directament a VARIETAL500, fortuïtes o de força major.

Destinació /

Nombre d’ampolles (1)

Preu per ampolla segons el número d’ampolles comprades

Termini de lliurament (2)

1 amp.

2 amp.

3 amp.

4 amp.

5 amp.

6 amp.

 7 amp.

 8 amp.

 9 amp.

10  amp.

 

 

Provincial (Barcelona)

6,93€

3,42€

2,56€

2,52€

 

2,16€

 

0€

 

0€

 

0€

0€

0€

1-3 dies laborables

 

Regional (Catalunya)

7,74€

3,82€

2,85€

2,93€

2,49€

2€

2€

2€

2€

2€

1-3 dies laborables

 

Resta Península

8,78€

4,34€

3,48€

3,26€

2,76€

2€

2€

2€

2€

2€

1-3 dies laborables

 

Alemanya

14,53€

8,42€

5,84€

5,08€

4,21€

3€

3€

3€

3€

3€

2-3 dies laborables

 

Àustria

16,93€

9,37€

6,47€

5,68€

4,69€

3,94€

3,84€

3€

3€

3€

2-3 dies laborables

 

Bèlgica

16,93€

9,37€

6,47€

5,68€

4,69€

3,94€

3,84€

3€

3€

3€

2-3 dies laborables

 

Dinamarca

22,03€

11,72€

8,04€

6,78€

5,57€

4,67€

4€

4€

4€

4€

2-3 dies laborables

 

Eslovàquia

22,03€

11,72€

8,04€

6,78€

5,57€

4,67€

4€

4€

4€

4€

3-4 dies laborables

 

Eslovènia

22,03€

11,72€

8,04€

6,78€

5,57€

4,67€

4€

4€

4€

4€

3-4 dies laborables

 

França

14,53€

8,42€

5,84€

5,08€

4,21€

3€

3€

3€

3€

3€

1-3 dies laborables

 

Gran Bretanya

16,93€

9,37€

6,47€

5,68€

4,69€

3,94€

3,84€

3€

3€

3€

2-3 dies laborables

 

Holanda

16,93€

9,37€

6,47€

5,68€

4,69€

3,94€

3,84€

3€

3€

3€

2-3 dies laborables

 

Itàlia

16,93€

9,37€

6,47€

5,68€

4,69€

3,94€

3,84€

3€

3€

3€

2-3 dies laborables

 

Lituània

22,03€

11,72€

8,04€

6,78€

5,57€

4,67€

4€

4€

4€

4€

4-5 dies laborables

 

Luxemburg

16,93€

9,37€

6,47€

5,68€

4,69€

3,94€

3,84€

3€

3€

3€

2-3 dies laborables

 

Mònaco

14,53€

8,42€

5,84€

5,08€

4,21€

3€

3€

3€

3€

3€

1-3 dies laborables

 

Polònia

22,03€

11,72€

8,04€

6,78€

5,57€

4,67€

4€

4€

4€

4€

3-4 dies laborables

 

República Txeca

22,03€

11,72€

8,04€

6,78€

5,57€

4,67€

4€

4€

4€

4€

3-4 dies laborables

 

Suïssa

22,03€

11,72€

8,04€

6,78€

5,57€

4,67€

4€

4€

4€

4€

3-4 dies laborables

 

 

(1) el nombre d’ampolles de cada gamma s’indica en el nombre d’ampolles de 75cl.
(2) els terminis indicats s’entenen a partir del dia hàbil següent al de la confirmació de la comanda.

Les despeses d’enviament esmentades inclouen, a més del transport dels productes, el seu embalatge en caixes especialment dissenyades per transportar ampolles, l’assegurança contra pèrdua o trencament, així com l’IVA.

El lliurament de les comandes es farà a l’adreça de lliurament que l’usuari hagi designat lliurement. VARIETAL500 no assumirà cap responsabilitat quan no es realitzi el lliurament del producte com a conseqüència de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades per l’usuari a aquest efecte, i en cas que el lliurament no es pugui dur a terme per motius aliens a VARIETAL500, com ara l’absència del destinatari en l’adreça de lliurament.

En cas d’absència del destinatari i sempre que sigui possible, es deixa una nota amb la informació necessària per acordar un nou lliurament a l’adreça del destinatari o les indicacions necessàries perquè es vagi a recollir el producte a un determinat lloc. En qualsevol cas, passats 7 dies des de l’últim intent de lliurament sense la comanda que es lliura, es retornarà a l’origen procedint a la liquidació del contracte.

3.3.  Referir a un amic

L’usuari podrà enviar informació a terceres persones mitjançant un formulari facilitant el nom de l’amic referit, el seu correu electrònic i un missatge adreçat a aquest amic. Per a més informació, pot consultar la nostra política de privacitat.

En el cas que l’usuari de la web VARIETAL500 faciliti dades de tercers a través de la funcionalitat “referir a un amic”, queda expressament indicant marcant la casella corresponent el  consentiment exprés de la persona a qui s’envia el correu electrònic que té el consentiment exprés d’aquest tercer per a la cessió de les seves dades a VARIETAL500 amb l’única finalitat d’enviar la informació que consideri que l’usuari pot ser de Interès per aquest tercer, no sent VARIETAL500 responsable d’enviar aquesta informació al tercer afectat.

L’usuari s’obliga a mantenir VARIETAL500 indemne de qualsevol possible reclamació, multa o sanció que tingui que suportar com a conseqüència de l’incompliment per part de l’usuari de la sol·licitud de consentiment del tercer per rebre aquest tipus d’informació.

El “referir a un amic” permet a l’usuari guanyar vals de regal. L’usuari obtindrà un certificat de regal cada vegada que una persona que ha convidat es registra per primera vegada i fa una primera comanda. Només es consideraran vàlides les comandes que no hagin estat retornades o cancel·lades i que tinguin una adreça d’enviament diferent de l’enviament o les adreces de facturació utilitzades habitualment per l’usuari que s’hagi referit.

Els xecs regal obtinguts com a conseqüència de l’ús d’aquesta funcionalitat són únicament utilitzables en les compres realitzades al Portal i el seu ús pot estar subjecte a determinades condicions que es comunicaran a l’usuari en el moment de donar-li el certificat de regal.

Si VARIETAL500 detecta el mal ús de la funcionalitat “referir a un amic”, es reserva el dret d’anul·lar els vals de regal associats al compte de l’usuari generats per aquesta funcionalitat. Fins i tot pot procedir a suspendre o cancel·lar el compte de l’usuari que hagi realitzat l’ús indegut o fraudulent.

3.4.  Garantia de satisfacció

VARIETAL500 ofereix una garantia a l’usuari denominat “garantia de satisfacció”, sobre la base de la qual, l’usuari té la possibilitat de retornar les diferents unitats adquirides d’un producte si en provar una unitat de producte no està satisfet.

L’usuari té un termini de 30 dies naturals a partir de la recepció dels productes per sol·licitar la devolució dels productes, enviant un correu electrònic a info@varietal500.com especificant com a títol “garantia de satisfacció”. L’usuari ha de registrar el número de comanda i els productes que vol tornar.

L’usuari haurà de retornar la resta d’unitats del producte que no hagin estat degustades en perfectes condicions (no danyades, contaminades o obertes per l’usuari), degudament protegides i, idealment, en el seu embalatge original. Després de la verificació per VARIETAL500 del bon estat dels productes es procedirà al reemborsament de l’import corresponent a les unitats retornades en un termini màxim de 10 dies naturals utilitzant el mateix mitjà de pagament que l’usuari va utilitzar per La compra inicial. Aquesta garantia no cobreix el cost de transport de la devolució, que serà a càrrec de l’usuari.

3.5.  Selecció de productes per l’usuari

Tots els usuaris registrats podran contractar a través del portal la compra de productes.

El procés de compra en VARIETAL500 es basa en una cistella virtual, a la qual l’usuari pot afegir els productes que vol adquirir.

Per afegir productes a la cistella de la compra, un cop l’usuari es troba a la pàgina de descripció del producte i hi ha disponibles opcions de personalització seleccionades, heu de seleccionar l’opció “Afegeix a la cistella” proporcionada.

En tot moment l’usuari pot accedir i modificar els continguts de la cistella.

3.6.  Tramitació de la comanda

Una vegada que trobi en cistella de la compra els productes que desitgi adquirir, l’usuari pot començar a tramitar la comanda, seleccionant l’opció “Veure cistella”, opció que mostrarà a l’usuari els continguts de la cistella virtual, permetent la modificació dels productes seleccionats i la seva disposició de la cistella de la compra.

L’usuari haurà d’assegurar-se que els productes indicats a la pantalla són els que desitja adquirir i seleccionar les àrees geogràfiques enumerades a les que correspongui a l’adreça d’enviament. En aquest punt es mostren el preu total dels productes seleccionats i els costos d’enviament generats. També en aquest apartat, l’usuari podrà visualitzar, si s’escau, les promocions que s’aplicaran automàticament a la seva comanda.

Fent clic a “següent”, l’usuari accedeix a una pantalla on s’han d’indicar les dades d’enviament; Per procedir al procés de contractació, l’usuari haurà d’emplenar la informació de l’enviament, incloent-hi el seu nom i cognoms, telèfon i adreça, omplint tots els camps marcats com a obligatoris. En aquest apartat l’usuari pot incloure la informació útil que consideri necessària per al enviament, encara que VARIETAL500 no pot garantir el seu compliment.

Si l’usuari vol que l’adreça de facturació sigui diferent a la de tramesa, haurà de marcar la casella “la meva adreça de facturació és diferent de la del lliurament” i emplenar les dades corresponents. En aquest mateix apartat, l’usuari pot afegir un missatge al destinatari, indicat especialment en el cas de regals.

En la següent fase del procés de compra, l’usuari haurà de seleccionar la forma de pagament. En aquest moment l’usuari torna a veure l’import exacte a pagar, resultant d’afegir el preu dels productes i les despeses d’enviament, netes de l’eventual descompte promocional i/o xec regal.

Seguint l’enllaç “fes la comanda”, l’usuari serà conduït a la passarel·la de pagament seleccionada. Una vegada que el pagament s’ha processat correctament, la comanda es gestionarà automàticament, confirmant en pantalla la informació de la comanda i enviant un correu electrònic a l’usuari que confirmi l’operació.

3.10. Preu dels productes

Els preus dels productes són els indicats en la descripció que s’adjunta. Tots els preus indicats a la descripció del producte s’expressen en la divisa de l’euro (€) i inclouen l’impost sobre el valor afegit (IVA).

3.11. Forma de pagament

La compra de productes a través de la passarel·la VARIETAL500 permet els següents mètodes de pagament:

-Pagament mitjançant targeta de dèbit o crèdit (VISA i Mastercard) a través d’un TPV virtual.

Per utilitzar la targeta de crèdit a través d’un TPV virtual, el comprador haurà d’emplenar un formulari indicant el nom del titular de la targeta, el tipus de targeta, la data de caducitat de la targeta i el codi de seguretat.

VARIETAL500 no té accés a les dades bancàries vinculades als mitjans de pagament i no coneix ni registra aquestes dades durant l’operació de pagament.

3.12. Confirmació de recepció de l’acceptació

Un cop finalitzat el procés de compra, l’usuari rebrà, a l’adreça de correu electrònic designada en el formulari d’inscripció, una comunicació especificant les característiques del producte, el preu, el formulari d’enviament seleccionat, la data de contractació, número de comanda i data de lliurament. També es donarà un enllaç permanent a les presents condicions de contractació per l’adreça electrònica facilitada per l’usuari. L’usuari podrà sol·licitar en qualsevol moment, de forma gratuïta, una còpia de les condicions generals aplicables a VARIETAL500.

3,13. Dret de desistiment.

En qualsevol cas, l’adquirent disposa d’un termini de catorze (14) dies naturals després de la recepció del producte per exercir el seu dret a desistir sense haver de justificar raons o tenir sancions.

De conformitat amb el que estableix l’article 102. D) del Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i altres lleis complementàries, no és aplicable la provisió de béns. Ja que poden deteriorar-se o caducar amb rapidesa, de manera que el dret de desistiment no podrà exercitar-se en ampolles que s’hagin obert, per exemple, a causa del ràpid deteriorament del contingut en aquests casos.

El comprador ha d’expressar la seva intenció de desistir dins el termini indicat i ha de procedir a la devolució del producte. També pot utilitzar el formulari de desistiment disponible aquí. De la mateixa manera, l’usuari pot enviar un correu electrònic a ladreça info@varietal500.com, incloent-hi el seu nom i adreça, així com el nombre de la seva comanda. També pot contactar per telèfon per agilitzar el procés de devolució de les quantitats corresponents. 

VARIETAL500 reemborsa les sumes pagades per l’usuari sense despeses de retenció. No obstant això, el cost de la devolució del producte serà a càrrec de l’usuari.

Rebuts els productes retornats  i verificat el seu estat correcte, VARIETAL500 tornarà a l’usuari les quantitats pagades en un termini màxim de 10 dies naturals. Els productes que no conserven el seu embalatge original poden sofrir una depreciació.

 Última actualització: 31 maig 2019